OPPO bugüne kadarki en iyi katlanabilir telefonunu mu yaptı?

OPPO Find N5: Yenilikçi Bir Katlanabilir Akıllı Telefon

Bu telefon için katlanabilir akıllı telefonlar arasında yeni bir kilometre taşı demek abartı olmaz, zira inceliğiyle şu an dünyanın en ince telefonlarından biri. OPPO Find N5, açıldığında sadece 4.21 mm kalınlıkta, kapandığında ise 8.9 mm ile neredeyse normal akıllı telefonlardan fark yaratmıyor. Bu ince tasarım, kullanıcı deneyimini hem estetik hem de pratik açıdan iyileştiriyor. Böylece katlanabilir telefonların sunduğu avantajlar daha belirgin hale gelmiş.

Açtığınızda 8.12 inç büyüklüğünde bir ekrana dönüşten Find N5, tablet benzeri büyük bir görsel alan sağlıyor. 6.62 inç dış ekran ise, geleneksel telefon kullanımını konforlu bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Böylece hem klasik bir telefon, hem de yenilikçi bir tablet ihtiyacını karşılıyor.

Snapdragon 8 Elite işlemciye, 16 GB RAM’e ve 512 GB depolama alanı içeren Find N5, amiral gemilerini kıskandıracak ölçüde performans gösteriyor desek yeridir. Yaptığımız testlerde skorları altüst eden telefon, bu ince gövdede barındırdığı 5600 mAh kapasitesindeki bataryasıyla da multimedya kullanımlarında uzun pil ömrü sağlıyor.

Arkasındaki kameralar da Hasselblad iş birliğiyle geliştirilen 3’lü kamera sisteminden oluşuyor. AI fotoğraf araçları ile destekleniyor. Yüksek çözünürlükteki fotoğraflar ve profesyonel kalitede videolar çekebilmenizi sağlayan bu sistem, mobil fotoğrafçılıkla ilgilenen kullanıcılar için oldukça cezbedici.

OPPO Find N5, şık ve ince tasarımı, güçlü donanımı ve ileri düzey özellikleriyle katlanabilir telefon pazarında dikkat çeken bir seçenek olmuş. Yüksek performansı, gelişmiş fotoğrafçılık yetenekleri ve dayanıklı yapısı, onu teknoloji meraklıları için cazip bir alternatif haline getiriyor.

Related Posts

Renault Boreal sahneye çıkıyor: Türkiye’de üretilecek, 50 ülkeye ihraç edilecek

OYAK ve Renault iş birliği ile Renault Boreal’in, Bursa’daki Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceği açıklandı.

ASÜ ile Malezya arasında bilimsel iş birliği köprüsü kuruldu

AKSARAY / METİN KURT Aksaray Üniversitesi (ASÜ), uluslararası akademik iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. ASÜ Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İlker Camkerten ve Prof. Dr. Ramazan İlgün, 21-28 Haziran 2025 tarihleri arasında …

İnsan beyin hücreli ilk ticari bilgisayar kiralanabiliyor

Dünyanın insan beyin hücreleriyle çalışan ilk ticari hibrit bilgisayarı kiralanmak üzere. Tıpta çığır açması beklenen bu biyolojik makine, İngiltere’de bir laboratuvarda geliştirildi ve daha önce “DishBrain” adıyla tanıtılan Pong oynayan prototipin üzerine inşa edildi.

Güneş ışığından elektriğe öncü proje! Otoyollar elektrik üretiyor

Normandiya bölgesindeki Tourouvre-au-Perche kasabasında hayata geçirilen dünyanın ilk güneş enerjili otoyolu, 2880 adet güneş paneliyle donatılmış 1 kilometrelik bir yol olarak dikkat çekti. Bu yenilikçi proje, hem çevre dostu enerji üretimini …

Dünya şampiyonu özel sporcu Tuğba Tekin hayatını kaybetti

Alp disiplini kayakta 2013 ve 2017 yıllarında dünya şampiyonluğu bulunan özel sporcu Tuğba Tekin, 34 yaşında hayatını kaybetti.

Büyük umutlarla çıkan telefon Japonya’da yasaklandı

Akıllı telefon pazarında rekabet sadece teknolojiyle sınırlı değil; patent savaşları da bu mücadelenin en sert cephelerinden biri. Bu kez cephe Japonya, taraflarsa teknoloji devi Google ile Güney Koreli üretici Pantech. İki şirket arasında süregelen patent anlaşmazlığı, Google’ın Pixel 7 serisini Japonya’da satıştan çekmesine yol açtı.